Hotell asub Riia südalinnas ooperimaja kõrval mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel vanalinnast, teatas Nordic Hotels.

„Riia on turismisihtkohana väga atraktiivne, samas ei ole sealne hotelliturg nii täis kui Tallinnas ning ruumi on veel paljudele hotellidele,“ lausus Nordic Hotelsi juhatuse esimees Feliks Mägus.

„Sealsel hotelliturul on veel kasvuruumi ning ma olen kindel, et Nordic Hotel Bellevue saavutab kesklinna kvaliteethotellide seas kindla positsiooni. Soovime saada Riias kolme esimese enim nõutud hotellivaliku sekka ning pakkuda klientidele nauditavat viibimist meie hotellis.“

„Nordic Hotel Bellevue on Nordic Hotelsi teine suur projekt. Uus hotell jätkab Tallinnas tegutseva Nordic Hotel Forumi kõrgetasemelise ja külalislahke teeninduse traditsiooni.

Bellevue Hotelli kuulsusrikas minevik on ühendatud tänapäevase tehnoloogia ja sisekujundaja Eva Stanevica loovate ideedega. Külastajatele jätab kustumatu mulje vaade hurmavale ja arenevale Riia linnale,“ rääkis Feliks Mägus.


Nordic Hotel Bellevue asub Riia kesklinnas ning ajaloolises hotellihoones, milles on alates19. sajandi lõpust tegutsenud hotell – algul Hotell Bellevue ja hiljem Hotell Baltija nime all. 19. sajandil asutas samas majas hotelli jõukas läti-saksa päritolu kaupmees Jekabs Bergholz. Hoone ehitas 1886. aastal Läti kõige kuulsam arhitekt Fridrihs Baumanis.

Ajalooline hoone on koostöös ehitusettevõttega Marno J SIA täielikult renoveeritud. Nordic Hotels Bellevue hotell avatakse pidulikult 30. aprillil 2008 Riia kesklinnas aadressil Raina blvd. 33.