Lendude toimumise osakaal ja graafikujärgne täpsus 15 minuti piires tõusid vastavalt 98%-ni ja 89%-ni. Kvaliteedi näitajate paranemine on paljuski seotud Nordica oma CRJ-tüüpi lennukite ja pardameeskonnaga teenindavate lendude osakaalu tõusuga, mis septembris ületas esmakordselt 80% piiri, jõudes 81% tasemele. Ka oktoobris jääb oma lennukite kõrval reisijaid teenindama veel üks BMI partnerlennuk.

Ettevõtte juhatuse esimehe Jaan Tamme sõnul on ettevõtte areng ja tulemused plaanipärased, mis lubab rahuliku südamega minna vastu talvehooajale. Kuna sel perioodil lendude arv mõnevõrra väheneb, siis planeeritakse sügise ja talve jooksul läbi viia kogu lennukipargi korralised põhjalikud hooldustsüklid.

Kokku on Nordicaga lennanud käesoleva aasta üheksa kuu jooksul 271 095 reisijat. Populaarseimad sihtkohad on jätkuvalt München ja Stockholm, septembris tegi tugeva tõusu ka Vilnius.

Nordica lendab oktoobris 13 erinevasse sihtkohta – talvisele lennuplaanile minnakse üle alates 30. oktoobrist, mil Tallinnast jäävad otselennud toimuma Amsterdami, Brüsselisse, Kiievisse, Münchenisse, Oslosse, Stockholmi, Trondheimi, Viini ja Vilniusesse.

Veel oktoobri lõpuni saab Nordica otselendudega pikendada suve Nice’s, Splitis ja Odessas. Samuti jätkatakse teenuse osutamist garanteeritud tulususega Örebro (Rootsi) – Kopenhaagen – Groningeni (Holland) liinil.