Eesti juhtiva reisikorraldaja laiendatud juhatusse kuuluvad lisaks Vanaalele ettevõte endine tegevjuht Merike Aspe, kes hakkab täitma müügidirektori kohustused, toote ja agendimüügi osakonna juhataja Tatjana Boitsova ning juhatuse esimees Rytis Šūmakaris, teatas ettevõte.

„Uue struktuuri abil tugevdame veelgi oma positsiooni Eesti turul ning optimeerime oma tegevusi, tagades klienditeeninduse parendamist nii Eestis kui ka sihtkohtades,“ ütles Eero Vanaale.

„Samuti saame suuremal määral panustada kogu Eesti reisikorralduse sektori arendusse läbi Eesti turismifirmade liitu, kus Novatours Eesti müügidirektor Merike Aspe on vastava sektsiooni esinaine,“ lisas ta.

Firma uue tegevjuhi sõnul panustab Novatours Eesti senisest rohkem müügiosakonna tegevuse arendamisele. „Majandusolukord nii Eestis kui ka mujal Euroopas viitab sellele, et tootearendusest ja müügist saavad pea iga ettevõte prioriteedid“, ütles ta.

Tartu Ülikooli avaliku halduse eriala lõpetanud Eero Vanaale töötas mullu Novatoursis müügi- ning arendusjuhina. Enne Novatoursi siirdumist töötas ta KPMG Baltics AS-is auditi konsultandina.

Nelja aastaga on Novatours kasvatanud oma käivet 49 mln kroonist 333 mln kroonini. Novaturas grupi käive Baltimaades ületas 2007 aastal 104 mln eurot ehk 1,6 mlrd krooni.

Kokku teenindasid Novatoursi ettevõtted mullu 180 000 reisijat. Baltimaade juhtiv reisikorraldaja UAB Novaturas tegutseb turul alates 1999. aastast, eelmisel aastal omandas ettevõte enamusosaluse investeerimisfirma Enterprise Investors.