Eesti turismifirmade liidu reisikorraldajate sektsiooni andmetel on ühe aasta jooksul pakutavate reisisihtkohtade suur arv rekordiline mitte ainult Novatours Eesti jaoks, vaid ka kogu Eesti tśarterturismi ajaloos.

Kui 2004. aastal, mil Novatours alustas tegevust Eestis, pakuti klientidele vaid kahte sihtkohta väljumisega Tallinnast (Türgi ja Tuneesia), siis käesoleval aastal pakub Eesti juhtiv reisikorraldaja 16 sihtkohta. Nendeks on Kreeta, Rhodos, Chalkidiki, Costa Brava ja Costa Dorada, Costa del Sol, Palma de Mallorca, Tuneesia, Bulgaaria, Horvaatia, Antalya, Marmaris, Sharm el Sheikh, Hurgada, Tenerife, Gran Canaria ning Austria Alpid.

Eesti tśarterturismi turuliider Novatours esitleb sel nädalal algaval turismimessil Tourest ka oma suvist hooaega, mille jooksul plaanib ettevõte teenindada üle 30 000 kliendi ning korraldada Tallinnas enam kui 300 väljalendu 11 erinevasse sihtkohta.

Suvehooaja prognoosidest rääkides ennustab Novatours Eesti tegevjuht Raimondas Uśeckas, et eelmise suve kõige menukamad sihtkohad Türgi ja Kreeka jäävad liidriteks ka käesoleval aastal. „Kreekas kasvab Rhodose saare populaarsus, mida sel aastal võivad Eesti turistid eelistada juba hästi tuntud Kreetale. Populaarsus koguvad ka Horvaatia, Tuneesia ning Bulgaaria”, lisas Uśeckas.

Novatours osaleb turismimessil Tourest viiendat korda ning lubab külastajatele palju meeldivaid üllatusi. Tasuta kutse turismimessile saavad kõik, kes astuvad sel nädalal läbi Novatoursi esindusest.

Tśarterturismi liider Novatours tegutseb Eesti turul alates 2004. aastast. Mullu kasvas Novatours Eesti käive 333 miljoni kroonini.