2006. aastal teenindas Novatours Eestis, Lätis ja Novaturas Leedus kokku üle 100 000 reisija, sellest ligi 25 000 klienti Eestis.

„Eelmine aasta oli kogu Novatours grupile kui ka Eesti tütarettevõttele edukas,” ütles Novatours OÜ tegevdirektor Raimondas Ušeckas. „Aastaga kasvas Novatoursi käive Eestis ligi 30 protsenti ja reisijate hulk ligi 25 protsenti.”

„2007. aastal loodame uute sihtkohtade lisandumisega klientide arvu kasvatada ligi 35 000 reisijani. Aasta jooksul peaks toimuma Eestist meie reisidega kokku ligi 380 väljalendu,” nentis Ušeckas.

„Sel nädalal avas Novatours suvehooaja reiside müügi. Uuel hooajal tutvustame kolme uut sihtkohta – Päikesejumal Heliose saart Rhodost, Hispaania Päikeserannikut Costa del Soli ning kuldsete liivadega Bulgaaria rannikuala,” nentis Ušeckas.

„Kuna Kreeka on eelnevatel aastatel meie klientide seas olnud väga populaarne, siis oleme lisaks Kreeta saarele ning mandri-Kreekas asuvale Halkidikile lisanud oma tootevalikusse uue sihtkoha - Rhodose saare , mis on tuntud oma rikkaliku ning huvitava kultuuripärandi poolset. Kokku pakume uuel hooajal Tallinnast seitset sihtkohta, sealhulgas Türgit ja Tuneesiat juba neljandat hooaega. Lisaks pakume Horvaatia reise, väljalennuga Riiast,” lisas ta.

Aprilli lõpuni pakub Novatours ka otsereise Egiptusesse ja Kanaari saartele, mis on endiselt eestlaste populaarseimad sihtkohad talvehooajal.

Käesoleva aasta strateegiline põhiülesanne on firmal jätkuvalt kasvada, olla oma turusektoris liidripositsioonil ning tõsta teeninduskvaliteeti.