Juba aegsasti enne avamist edukalt sõlmitud rendilepingud viitavad sellele, et keskus on atraktiivne nii kohalike kui välismaiste rentnike jaoks. Ober Hausi juhatuse esimees ja arendaja Paul Oberschneider ütles, et uue keskuse edukuse võtmeks on selle paiknemine.

"Norde Centrumi asukoht on kordumatu, otse linna südames - see on väga hea ligipääsu, parkimisvõimaluste ning rahvusvahelise rentnikekooslusega kaubanduskeskus," rõhutas Oberschneider.

Ühetasandilise kaubanduskeskuse pindala on 13 500 m2, ja suurim rentnik on Soome Kesko CityMarketi toiduainetekauplus 5 000 m2-ga. Muud, kes külastajatele eeloleval sügisel ukse avavad, on Giacomelli Sport, soome kiirtoidukett Hesburger, mitmed restoranid, suur apteek, rivi erinevaid kauplusi ja teenindusasutusi.

Oberschneider lisas, et Ober-Haus on juba välja rentinud ka 60% oma uuest suurest linnaäärsest kaubanduskeskusest Tallinnas Lasnamäel Laagna ja Mustakivi tee nurgal.

Sealsel 18 500 m2-sel pinnal on suurim rentnik taas Kesko oma 10 000 m2 -se pindalaga hüpermarketiga. Keskuse algab plaanikohane ehitustegevus käesoleva aasta augustis ja lõppeb 2003. aastal.