2014. aasta augustis tegevust alustanud Simple Express on aasta jooksul reisijatelt saadud tagasiside põhjal arendanud välja uued liinid ja tellinud uued bussid. “Meie eesmärk on teha odavad, kuid kvaliteetsed bussireisid kättesaadavaks paljudele Eesti elanikele, haarates oma liinivõrku mitte ainult 3-4 suuremat linna, vaid ka maapiirkondi,” sõnas Simple Expressi esindava Eesti Bussi juht Gunnar Obolenski pressiteenistuse vahendusel.

Bussiettevõtte juht lubab, et uued ühendused on tulemas Rakvere, Pärnu, Viljandi, Võru, Põlvaga, kuid vahepeatused tulevad ka väiksematesse kohtadesse. “Täpsemad marsruudid avalikustame juba lähiajal, hetkel tegeleme nii logistika organiseerimise kui ka piletimüügi ettevalmistamisega,” ütles Obolenski. Liinivõrgu laienemise tarbeks soetas Simple Express otse tehasest ka uued bussid, mis jõuavad Eestisse lähiajal.

Hetkel teeb odavbussifirma Simple Express 24 väljumist päevas, kuid alates oktoobrist väljumist arv kahekordistub. “Oma tugevuseks ja konkurentsieeliseks peame nutikat ja läbimõeldud logistikat ning eesmärgiks seame, et ka maapiirkonna inimesed saaksid odavatest bussisõitudest osa,” selgitas Obolenski, kelle sõnul tunneb Eesti Buss Eesti ettevõttena vastutust kogu Eesti elanike transpordivõimaluste pärast.

Hetkel teenindab odavbussifirma Tallinn-Tartu, Tallinn-Narva ja Tartu-Narva liine. Simple Expressi üheeurosed piletid on võimalik osta ettevõtte kodulehelt www.simpleexpress.eu, müüki tulevad soodsaima hinnaga piletid üks kuu enne väljumist.

“Kõige soodsamaid pileteid jätkub kiirematele broneerijatele, seega soovitan bussireisi planeerides piletid varakult Simple Expressi kodulehelt ära osta,” soovitas Obolenski. Pileteid on võimalik osta ka bussides ja bussijaamades, kuid seal tuleb reisijal maksta sõltuvalt hinnatsoonist 1-2 eurot rohkem.

Eesti esimese odavbussifirma Simple Express tuli Eesti turule mullu augustis. Simple Expressi kaubamärki teenindab Eesti Buss OÜ.