Postimehe tiraaž oli juulis 47 200. Õhtuleht edestas Postimeest ka märtsis, kuid siis oli trükiarvu vahe vaid 200 eksemplari.

"Õhtulehe tiraaž on seni suurenenud igal suvel tänu suuremale üksikmüügile. Õhtuleht on väljaanne, mille puhkaja meelsasti bensiinijaamast või kioskist rannas lugemiseks kaasa haarab. Sel suvel on kasvanud ka tellijaskond, mis annab märku lugejate stabiilsemast huvist ja loob head tingimused saavutatud positsiooni hoidmiseks," kommenteeris SL Õhtuleht AS juhatuse esimees Kristjan Mauer.

Peatoimetaja Väino Koorberg ütles Ärilehele, et arvatavasti on Õhtulehel lihtsalt Eesti parimad tellijad.

"Nad on meile lojaalsed ning aidanud nõnda meid rasketest aegadest läbi tulla. Õhtulehe tellijad on ka ilmselt kõige ühtlasemalt jaotunud üle terve Eesti ja esindavad seetõttu kõige paremini keskmist eestlast. Oleme neile nende truuduse eest tänulikud!" rääkis Koorberg.

Oma rolli tiraaži praeguses kasvamises mängis Koorbergi sõnul ka see, et suvi on traditsiooniliselt tabloidajakirjanduse kõrgaeg.

"Puhkusel olijad eelistavad võtta maailma veidi kergemalt, värvilisemalt ja lõbusamalt. Oleme püüdnud oma ajalehte teha nii, et see oleks huvitav nii meile endale kui ka võimalikult paljudele lugejatele," selgitas ta. "Oleks hea mõelda, et suudame oma liidripositsiooni säilitada ka sügise tulles, kuid see nõuab rohkesti pingutamist," lisas Koorberg.

Populaarsust on väljaandele toonud kindlasti ka see, et Õhtuleht on lihtsa inimese sõber, pakkus peatoimetaja.

"Meie teemade valik seab fookusesse inimese, mitte protsessid, organisatsioonid või trendid, mis võivad tavalisele inimesele kaugeks jääda. Püüame kõik olulised teemad lugejateni tuua viisil, mil lugeja tajub, kuidas need protsessid, organisatsioonid ja trendid tema elu mõjutavad. Tellijaskonna kasv lubab arvata, et selline lähenemine on lugejatele huvitav," rääkis Koorberg.

Vaatamata pessimistlikele juttudele paberajakirjanduse madalseisust julgeb ta siiski kinnitada, et inimeste huvi lugude vastu ei ole vähenenud.

"Ajaleht, kes seab oma eesmärgiks lugude jutustamise, saab olla ka armastatud lugejate seas. Mul on hea meel, et meie ajakirjanikud on olnud osavad lugusid leidma ja lugejateni tooma, ja ma loodan, et nad teevad seda ka edaspidi."

Õhtuleht alustas ilmumist 1944. aasta oktoobris ning sellel sügisel saame tähistada Õhtulehe 70 aasta juubelit.