Pressiteadete turmtuli ja PR-tegelaste etteasted on apteekide asutamispiirangute kaotamist ning ravimiäri reguleerimist üldisemalt saatnud juba pikemat aega. Ja mitte ainult. IRL-i ridadesse kuuluva arstimimoguli Margus Linnamäe mõjuvõim paistab olevat nii suur, et praegu menetletava uue ravimiseaduse eelnõu – mis soosib taas suuri tegijaid – kommenteerimisel jääb suu lukku isegi muidu alati lobeda jutuga Margus Tsahknal (samuti IRL). Sellel lahinguväljal seisab kindlalt üksiku sõdurina õiguskantsler Indrek Teder, kes kinnitab, et ei luba põhiseadusevastasel seadusel ellu jääda.

Indrek Teder, ravimimogul Margus Linnamäe eestvedamisel peetakse Eestis enneolematult jõulist PR-sõda. Teie, konkurentsiamet ja riigikontroll olete ainsad, kes on asunud vastu Linnamäe riigikogu kaudu realiseeritavale soovile kinnistada oma impeeriumit veel vähemalt 1,5 aastaks. Kas teile ei ole otseselt või kaudselt öeldud, et võib-olla oleks targem sellest teemast eemale hoida?

Varem on minuga räägitud ja väga ettevaatlikult küsitud, kas ma ikka pean sellega tegelema. Aga see oli väga ettevaatlik huvitundmine.