Kõige silmatorkavama osa Grosside ärist moodustavad ilmselt kauplused, mida on kokku 52, mis asuvad peamiselt Põhja-Eesti mandriosas.

Oleg Grossi sajaprotsendilise osalusega OG Elektra AS kontserni kuuluvad mitmed ettevõtted, mille seast leiab on nii nädalalehe Kuulutaja väljaandja kui ka juurviljade koorimisega tegeleva ettevõtte.

Avec Kirjastus

AveC Kirjastuse AS annab 1997. aastast välja Lääne-Virumaa nädalalehte Kuulutaja.

PM Karotiin

PM Karotiin on 2005 aastal asutatud ettevõte, mis tegeleb köögivilja ostuga ja selle ümbertöötlemisega (koorimine, keetmine, puhastamine).

Annikvere Talu OÜ

Annikvere Talu OÜ asutati 2005. aasta lõpul nuumsigade kasvatamiseks.

Oleg Grossi Talu OÜ

Oleg Grossi Talu OÜ alustas tegevust 2002 aastal endises Vihula kolhoosi sigalakompleksis. Ettevõte tegeleb sigade (põrsad, emised, kuldid ja nuumikud) kasvatamisega.

Lepna Tootmine OÜ

Lepna Tootmine OÜ asutati 2003 aastal. Ettevõte tegeleb toitlustamisega Tobia tootmiskompleksi sööklas.

Lihakarn OÜ

Lihakarn OÜ on 2006. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusaladeks on lihalõikus ning toore liha pakendamine.

OG Elektra Tootmine AS

OG Elektra Tootmine AS on asutatud 1999 aastal. Ettevõtte tegevusaladeks on meie oma kauplusteketile kulinaaria-, vorsti-, pagari- ja kondiitritoodete valmistamine.

OG Elektra AS

OG Elektra AS on jaekaubandusettevõte, mis alustas tegevust 1991 aastal kahe kauplusega. Algusaastatel rajati kaupluseid ainult Lääne-Virumaale, kuid käesolevaks ajaks on ettevõttel oma keskladu ning enam kui 50 toidu- ja esmatarbekauplust mitmel pool Eestis.

Äripäeva rikaste edetabelis paikneb Oleg Gross 18. kohal ning tema vara suuruseks hinnatakse 88,3 miljonit eurot.