AS Maag Grupi nõukogu esimehe Roland Lepa sõnul on Maag Lihatööstus Eestis turuosalt suuruselt kolmas ettevõte, mille eesmärgid on lähiaastatel ambitsioonikad nii Eestis kui lähiturgudel.

„Valisime Maag Lihatööstuse jõulist strateegiat ellu viima Olle Hormi, kes tunneb seda turgu läbi ja lõhki ning kes suudab kindlasti oma varasemate kogemuste baasil ettevõtte uuele tasemele viia,“ sõnas Lepp.

„Esialgsete plaanide kohaselt soovime oma kanna tugevamalt maasse suruda Baltikumis, kuid oleme vaadanud ka kaugemale,“ lisas Lepp.

Hormi sõnul on lihatootmise valdkond olnud talle alati südamelähedane ning vahepealne töine kõrvalepõige ei ole seda muutnud.

„Tegelikult on soe tunne jälle lihatootmise igapäevas osaline olla ja tegutseda alal, mida hästi tunnen ja armastan,“ ütles Horm.

Olle Horm on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli elektroonikainseneri erialal. Aastatel 2000-2007 töötas Horm Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena ning kahe aasta vältel ka AS Tallegg juhatuse esimehena. 2008-2009 juhtis Olle Horm ehitusettevõtet AS Skanska EMV.

AS Maag Lihatööstuse käive 2008 aastal oli 235,6 miljonit krooni. Ettevõtte tooteportfelli kuulub üle 100 toote ning ettevõtte kaubamärgid on Rannarootsi ja VOT! AS Maag Lihatööstus kuulub toiduainete tootmise- ja müügiga tegelevasse kontserni AS Maag Grupp. Maag Grupp põhineb Eesti kapitalil ning sellesse kuuluvad lisaks AS Maag Lihatööstusele ka AS Maag Piimatööstus ja AS Maag Konservitööstus.