“Mul on väga hea meel, et Veiko näol asub meie online-suunda juhtima parima võimaliku valdkonnakogemusega mees kogu regioonis,” kommenteeris OEG juhatuse esimees Madis Jääger ning kinnitas, et antud sammuga loodetakse OlyBeti senisele tublile kasvule veel oluliselt hoogu juurde anda ja seda mitte ainult Eesti turul.

Krünberg on töötanud kaheksa aastat Triobetis juhtivatel kohtadel, neist viimased kaks aastat ettevõtte tegevjuhina. Enne hasartmängusektorisse asumist töötas Krünberg seitse aastat meediaettevõttes Inreko Press.

OlyBeti senine juht Kaido Ulejev lahkub ettevõttest jaanuari lõpus. “Kaido on teinud meie online-toodetega head tööd. Tema suurimaks panuseks oli meie uue kaubamärgi OlyBet lansseerimine üheaegselt Eestis ja Lätis, mis aitas kiiresti võita juurde tuntust ning kõige kiiremini kasvatada turuosa mõlemas riigis,” tunnustas Jääger OlyBeti senise juhi panust ettevõtte arengusse.

Olympic Entertaiment Group korraldab kaughasartmänge alates 2010. aasta algusest, mil Eesti Vabariigis hakkas esimest korda kehtima valdkonda reguleeriv seadus ning OEG-st sai esimese litsentsiomanik ehk seaduslik kaughasartmängude pakkuja Eestis. Alates 2013. aasta augustist asuti tegutsema kaubamärgi OlyBet all ning tootevalikusse lisandus veebikasiino ja -pokkeri kõrvale ka üha ena populaarsust koguv spordiennustus.