Omniva põhiäri on logistika, mis jaguneb pakiäri ja postiäri valdkonnaks. Juhatusse hakkavad kuuluma mõlema valdkonna juhid.

Nõukogu otsustas valida juhatuse liikmeks postiäri valdkonna juhi Mari Allese, kes asub juhatuse liikmena ametisse 1. juulil 2018. Juhatuse liikme leping sõlmitakse 5 aastaks.

Mari Allese on töötanud Omnivas erinevatel ametikohtadel 2006.aastast. Alates 2016.aastast on ta postiäri valdkonna juhi positsioonil ning suutnud langevate mahtudega turul edukalt hoida postiäri käivet ja kasumit ning tulla välja innovaatiliste lahendustega valdkonna edendamiseks.

Mari Allesel on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli logistika erialal.

Pakiäri valdkonna juhi koht on hetkel vakantne. Pakiäri valdkonna juht on juhatuse liikme tasemel ning kandidaate otsitakse nii ettevõtte seest kui väljapoolt.

Omniva nõukogu esimehe Bo Henrikssoni sõnul on põhiäri valdkondade juhtide toomine juhatuse tasemele loogiline samm, mis toetab ettevõtte arengut ja konkurentsivõimet kiiresti areneval ja muutuval logistikaturul.

Omniva juhatusse kuuluvad Ansi Arumeel (juhatuse liige juhatuse esimehe ülesannetes) ja Jaan Sildam (juhatuse liige finantsvaldkonna juht).