“Aeg sai täis. Olen selles ettevõttes töötanud kaheksa aastat ning nüüd, kus Omnivas on algamas uus strateegiaperiood, tundsin, et on aeg edasi liikuda. Ei taha teha asju poolikult ja ilma kireta,” selgitas Padar oma otsust Delfi Ärilehele.

Padari sõnul on kaheksa aasta jooksul kogu postimaailm ja Omniva väga palju muutunud. Tema kinnitusel on väga võimas olnud olla selliste muutuste keerise keskpunktis ning anda endapoolne panus ettevõtte arengule.

Padari viimaseks tööpäevaks Omnivas on hiljemalt 31. detsember. “Selline on kokkulepe, et aitan veel hoogu juurde anda mõnele olulisele projektile. Aga kui keegi tahab pakkuda mulle uusi ja põnevaid väljakutseid, siis just praegu on õige aeg,” muheles Padar.

Kaido Padar alustas Omnivas tööd turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhina ning liikus seejärel administratiivdivisjoni juhi positsioonile.

Viimased pea kaks aastat töötas Padar ettevõtte suurima, ligi 2000 töötajaga postiteenuste divisjoni juhina vastutades reklaami-, perioodika- ja finantsteenuste äride eest. Samuti on tema juhtida Eesti suurim kandevõrk ning kogu riiki kattev postiasutuste võrk.

Enne Omnivasse tööle asumist töötas Padar Riigikogu aseesimehe Jüri Ratase nõunikuna. Enne nõunikuks saamist oli ta Rahvusooper Estonia avalike suhete- ja turundus juht. Padar oli Tallinna avalike suhete direktor aastatel 2000–2002, mil olid linnapead Jüri Mõis ja Tõnis Palts.

Padar on lõpetanud Tartu Ülikooli, ega kuulu ühtegi erakonda.