Naised kombineerivad oma tööelu siiani kodu ja pere eest hoolitsemisega palju tõenäolisemalt kui mehed. Kui üle maailma märkis 37% vastajatest, et nende ettevõtte juhatustes pole üldse naisi, on viimase uuringu andmetel Eesti firmad naistöötajatele võimaluste loomisel teistest maha jäänud - siin pole 47% ettevõtetes naised juhatuse tasemel esindatud.

Uuring, mis kaardistas rohkem kui 20 000 tippjuhi ja firmaomaniku arvamused 95 riigis, leidis ka, et Eestis oli üle veerandi (27%) vastajatest nõus, et nende sektoris on naiste hulk juhatustes suurenemas.

Paindlik töö on mootoriks, mis võimaldab järjest rohkematel naistel juhtrolli astuda. Kaasavate töökeskkondade arendamisega tegelev mittetulundusühing Catalyst kinnitab oma uuringuga, et paindlikku tööd pakkuvates firmades pürgib rohkem naisi juhtkohtadele võrreldes firmadega, mis paindlikku tööd ei paku.

Reguse uuring leidis veel, et:

  • Ainult 13% vastajatest leidis, et nende sektoris on juhatustes olevate naiste arv vähenemas;
  • 50% ettevõtetest polnud juhatuses kaks aastat tagasi üldse naisi.

Reguse Baltimaade asepresident Ruud Doogen kommenteeris uuringut nii: "Arvestades seda, et IMFi andmetel võib naiste tööhõive 70% võrra suurendamine tõsta SKPd inimese kohta 5%, on olulisem kui kunagi varem, et firmad julgustaksid naisi läbi „klaaslae" murdma. See pole üllatav, et järjest rohkem naisi näeb paindlikku tööd võtmetegurina oma juhiambitsioonide elluviimisel ning kuna me näeme üle maailma järjest rohkem naisi tippu jõudmas, on ettenägelikel firmadel, mis selle teemaga tegelevad, kahtlemata õnnelikum ja paremini rakendatud naistööjõud ning sellest tõuseb neile ka rahalist kasu."

Regus on maailma suurim paindlikult kasutatavate tööruumide pakkuja, kelle lahenduste ja teenuste hulgas on täielikult sisustatud büroosid, professionaalseid koosolekuruume, ärisalonge ja maailma suurim videokonverentside stuudiovõrk. Regus pakub igale inimesele võimalust töötada neile kõige sobivamal moel - kas siis kodus, ringi liikudes või kontoriruumis. Sellised ettevõtted nagu näiteks Google ja GlaxoSmithKline koosnevad sadadest ja sadadest väikestest ja keskmise suurusega firmadest, kellel on kasulik oma kontori ja tööruumid Reguselt tellida, et ise oma põhitegevusele keskenduda.