Kinnisvarabuumi ajal suurelt tegutsenud ning jõusalt laienenud, hiljem kurikuulsalt pankrotistunud Q Vara omanikud Alo ja Ivo Lillepea on kriisijamadega tegelemisest saadud kogemused pannud tulu teenima - meeste firma Renegade Ventures annab nõu, kuidas seaduslikult ja õigesti firmasid hädast välja aidata.

Renegade Ventures kodulehelt saab lugeda, et "firma eesmärk on panna ettevõtted uuesti tulu teenima, teha varad vastavaks kohustustele ja liikuda edasi selliselt, et ettevõte suudab vältida minevikus tehtud vigu. Lisaks likvideerime negatiivset rahavoogu tootvad tegutsemisharud. Tasub tähele panna seda, et eesmärgiks ei ole kohustuste restruktureerimine selliselt, et kreeditorid jäävad oma vahenditest ilma. Eesmärgiks on ettevõtte restart uues reaalsuses".

Äriregistri järgi on Alo Lillepea Renegade Venturesi juhatuse esimees. Renegade kuulub omakorda aga ettevõttele Finantsekspert, mis omakorda kuulub Q Vara endisele müügijuhile ja hilisemale nõukogu esimehele Tanel Peetersile.

Alo ja Ivo Lillepea on märgitud Finantseksperdi juhatuse liikmeteks. Lisaks on firmale pandud peale kustutamishoiatus, kuna esitamata on majandusaasta aruanded alates 2010. aastast.

Likvideerimisnõu kaumlikkust aga teada ei saa, sest Renegade Ventures'il on sarnaselt firma omanikuga majandusaasta aruanded esitamata, seda juba ettevõtte loomisest saadik 2010. aastal.