Kasutaja DisneyCollectorBR on müstiline youtuber, kelle nägu ja nimi ei ole kellelegi teada. Kuna aga isehakanud detektiive on tänapäeval palju ja info liigub kiiresti, siis mingid vihjed naise kohta on siiski olemas. Ometi võib see miljonär rahumeeli tänaval kõndida, ilma, et keegi teda ära tunneks.

Teada on, et naine räägib aktsendiga inglise keelt ja tal on alati perfektselt hooldatud käed. Levimas on kuulujutt, et nende käte taga (nägu ei ole kunagi näidatud) peitub 40ndates aastates Brasiiliast pärit naine, kes elab Floridas, Disney Worldi lähedal. Tema abikaasal on samuti populaarne kanal BlueCollection.

Abielupaari „ärimudel" on väga sarnane. Nad avavad igas videolõigus mõne lastele mõeldud toote paki. Siis mängitakse sellega veidi, räägitakse juttu juurde ning sellega on lugu läbi. Naise valikus on tütarlaste mänguasjad, mehel poistele suunatud kraam.

DisneyCollectorBR on teinud midagi, mis tundub pea võimatuna. Temast on saanud fenomen, ilma, et ta ise kuulus oleks. Tema videoid on vaadatud uskumatud 5,1 miljardit korda. Tal on 3,7 miljonit liitujat. 45 videot on saanud enam kui 20 miljonit vaatamist, kuuel on vaatamisi enam kui 70 miljonit. Tema videoid vaadatakse keskmiselt 380 miljonit korda kuus. Kokku on ta postitanud 1600 videot. Ka tema abikaasa kanal ei jää palju maha. Tema videoid on vaadatud kokku 3 miljardit korda.

YouTube'is populaarsust koguvaid kanaleid ostavad üles erinevad ettevõtted, kes siis võtavad kanali sisutootjalt üle selle administratiivse poole. Selle peamine mõte on aga suurema hulga reklaamiraha saamine. DisneyCollectorBRil ei ole seda kõike vaja ning huvitatud ettevõtted ei suuda kuidagi ka tuvastada, kes ikkagi on kanali taga.

YouTube'i analüüsiga tegelev SocialBlade hindab, et naise kanal toob talle igal aastal sisse 13 miljonit dollarit ning kanalil läheb aina paremini. On ju peamiseks auditooriumiks pisipõnnid.

Tehnoloogiaspetsialist David B. Williams, kellel on endal kaks väikest last, kutsub kanalit „mänguasjade pornoks" ning miljonid lapsed tunduvad sellest sõltuvuses olevat.

Teine spetsialist Dane Golden peab sellise kanali eduks eelkõige seda, et naine ei näita kunagi oma nägu ning tema hääl on eriline. „Sa nagu viibiksid teiste lastega koos, kes mängivad mänguasjadega. Ma arvan, et ta suudab laste ajju ja mõistusesse sisse minna," ütles ta.

See on üks veidramaid ja meeldivamaid viise, kuidas teenida miljoneid. Ta on väga tark ja õnnelik naine. Või õigemini, nad mõlemad abikaasaga on leidnud tõelise kullasoone. Lisaks suurele rahale, ei hakka keegi neid avalikus kohas tülitama ning nad teevad miljoneid lapsi õnnelikumaks.

Loe sarjast - kuidas kaasajal miljonäriks saadakse - varem ilmunud lugu, kus on juttu naisest, kes veebis samuti kena ning lihtsa teenimisviisi leidnud.