Veebilehekülg Videmere.eu on juba paljudele Eesti noortele pikemalt aega tuttav. Videmere pakub võimalust müüa kasutatud nutiseadeldisi lihtsalt ning mugavalt. Enda nutiseadeldisest tuleb Videmere meeskonnale teada anda - saata pildid ja kirjeldus toote seisukorra kohta ning lähima 24 tunniga saab see veebileheküljele üles riputatud. Vajadusel tehakse nutiseadeldisele ka vastavad parandustööd. Mis teeb Videmere eriliseks on see, et poisid on pannud kogu oma hinge õpilasfirma arendusse, mistõttu on võidetud rahva usaldus üllatavalt kiiresti. Peale kasutatud nutiseadeldiste, on Videmere tootevalikus veel hulganisti uusi kõrvaklappe ja telefoniümbriseid, millele poisid Eestis suurt turgu ennustavad.

Videmere meeskonda kuuluvad Pärnu Koidula Gümnaasiumi õpilased Taavi Altpuu ja Risto Pärnapuu, kes mõlemad õpivad reaalklassis, Taavi vastavalt 11.klassis ning Risto 12.klassis. Lisaks tegutseb õpilasfirmas veel Kristo Köster, Pärnu Kutsehariduskeskuse IT õpilane.

Õpilasfirmat läheb Iisraeli esindama Taavi Altpuu, koos teiste Eestist minevate õpilasfirmade esindajatega. Iisraeli laadast osavõtt ei ole odav lõbu - kogumaksumus ühe inimese kohta on 630€, mistõttu peavad noored finantside kokku saamisel kõvasti vaeva nägema. Noored küsivad abi tegutsevatelt ettevõtetelt, kaasa aitavad ka lähedased, kuid enamus maksumusest püütakse kinni maksta õpilasfirma poolt genereeritava müügitulu abil. Noored ise on ettevõtlusest vägagi vaimustuses ning peale Iisraeli laadast osavõttu hakkavad poisid koolides enda muljeid ettevõtlusest jagama.