Elroni uus sõiduplaan toob Lelle-Rapla-Tallinna lõigule kaks igapäevast lisareisi - lisandub hommikune Kloogaranna-Tallinn väljumine ning Tallinn-Pärnu liinile tuleb suveperioodiks kaks täiendavat väljumist.

"Pärnakaid ja Pärnu külalisi rõõmustab kindlasti see, et 31. maist kaob Pärnu liini hommikustel ja õhtustel reisidel Lelles ümber istumise vajadus,“  ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo tänasel pressikonverentsil. 

"Loodame, et see muudatus kasvatab Pärnu liini populaarsust veelgi. Ümberistumise vajadus Tallinn-Pärnu suunas jääb alles vaid suvise lisareisi puhul, vastupidises suunas on ka päevane reis käigus otseühendusena," lisas Kongo.

Uus sõiduplaan väiksemaid väljumisaegu puudutavaid muudatusi teistelegi liinidele ning reisijate vähesuse tõttu jäävad uuest sõiduplaanist välja Jõgeva-Tartu liini mõlema suuna õhtused väljumised.

Uus liiklusgraafik on ettevalmistamise lõppjärgus ning hakkab kehtima 31. maist.

Elroni kogu 2015. aasta reisijateveo mahuks on plaanitud 4 816 306 kilomeetrit, mis on 5 protsenti rohkem kui eelmisel aastal. Elron plaanib sel aastal teenindada 6,2 miljonit reisijat.