„Vana kursi järgi oli mu põhipalk 500 eurot pluss tulemustasu, uue kursiga on minu palgast jäänud kõigest 166 eurot," rääkis Olga. "Kuna autoremonti inimesed enam ei telli, sest nad ei taha sellele viimast raha raisata, siis juba kaks viimast kuud ei täida me tööandja poolt seatud eesmärke ja kuuplaane ning tulemustasu enam ei maksta. Müügiosakonnal läheb küll hästi, aga meil teenindusosakonnas on rasked ajad."

Üldiselt Inimesed on šokis. "Need, kel raha on, investeerivad kinnisvarasse. Kellel on vähem raha, investeerivad autodesse," ütleb Olga.

„Inimesed ostavad kodutehnikat kokku nagu hullud. Need, kellel raha üldse pole, nagu mina, lihtsalt istuvad šokis ega tea, mis edasi saab. Mul on kaks väikest last ja olen lesk. Olen tuleviku pärast väga-väga mures."

Märtsis pidi Olga minema Pariisi. Lennupiletid ostis ta juba ammu, aga praeguse kursiga ei ole enam võimalik isegi reisiraha vahetada.

„Lihtsalt ei jätku. Toiduhinnad on veel endised, usun, et neid meelega hoitakse veel kinni. Sõidupiletid maksavad ka sama. Aga eile sõitsin metrooga ja märkasin, et automaatides žetoone enam ei müüda, ainult kassades. Mu sõbranna tuttav töötab Peterburi rahanduskomitees ökonomistina. Ta ütles nüüd, et euro kurss võib ulatuda 200 rublani. Kujutage ette, mis meid ees ootab!"

Tänane Eesti Päevaleht kirjutab pikemalt rubla languse mõjudest nii Venemaa kui ka Eesti majandusele, tavalistele inimestele ning ka idanaabri presidendi võimulpüsimisele.