„Pindi Kinnisvara rahatähti on võimalik saada koostöökuul kõikidelt SEB laenuhalduritelt ning need kehtivad kõikides Pindi Kinnisvara kontorites,“ sõnas Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.

„Raha jääb kehtima ka pärast koostöökuud,“ lisas ta.

Rahatähed on 100 kroonise nominaalväärtusega ja neid saab kasutada hindamisaktide eest tasumisel.

SEB pakub koostöökuul: omafinantseeringut alates 10%; laenuperioodi kuni 40 aastat; laenumaksete kindlustust töökaotuse ja töövõimetuse kaitseks; laenusaaja elukindlustust koos invaliidsuskaitsega; kodukindlustust alates 35 krooni kuus; 20 000-kroonise limiidiga ja ilma kuutasuta krediitkaarti; igapäevaarvelduste paketti Super + või Perepakett 2009. aastaks tasuta.

1995. aastal asutatud Pindi Kinnisvara on Eesti suurima kontoritevõrguga kinnisvarabüroo, mis tegutseb Realia kaubamärgi all ka Riias ja Vilniuses.

Firma annab tööd ligi 300 inimesele ning värske uuringu kohaselt on Pindi Kinnisvara Eestis kinnisvarafirmade seas tuntuselt teine kaubamärk.

Ettevõtte põhitegevusteks on vahendus-, hindamis- ja korrashoiuteenus, kokku on Pindi Kinnisvara müügiportfellis üle 1900 objekti kogumaksumusega  viis miljardit krooni.