Ärinime „UAB Realia” all tegevust alustav Pindi tütarfirma keskendub kinnisvara vahendus- ja hindamisteenuste pakkumisele. Ettevõtte Vilniuse kesklinnas paiknevas kontoris hakkab tööle 4 inimest. Laienemine ja uute töötajate värbamine on plaanis vastavalt teenuste mahu kasvule.

UAB Realia kuulub 100-protsendiliselt Pindi Kinnisvarale ja selle juhatuse moodustavad Pindi Kinnisvara juhatuse liikmed Peep Sooman, Kairi Ummus, Raivo Maine.

Pindi Kinnisvara juhatuse esimehe Peep Soomani sõnul tingis otsuse Leetu laienemiseks eeskätt klientide poolt tulenev nõudlus. „Paljud rahvusvahelised kliendid vaatavad Balti riike ühtse majandusruumina, seetõttu on kasvanud ka nõudlus pakkuda ühistele kõrgetele standarditele vastavat teenust kõigis kolmes Balti riigis. Teiseks on Eesti investoritele selgelt liiga väikseks jäämas. Juba täna tulevad meiega Leedu turule kaasa investorid, kelle volitusel esindame sadades miljonites eurodes kapitali,” lausus Sooman.

Tema sõnul hakkab Realia pakkuma teenuseid ka Leedu kohalikele klientidele. „Usume, et meie 11 tegutsemisaasta jooksul kogutud oskusteave on piisavalt heal tasemel, et pakkuda tõsist konkurentsi Leedu kinnisvarabüroodele nii hindamis- kui vahendusteenuse osas,” märkis Sooman.

Lätis tegutseb Pindi Kinnisvara juba alates 2001. aastast, pakkudes kinnisvara vahendus, hindamis- ja haldusteenuseid. Pindi Läti tütarfirmades töötab kokku 41 inimest.

Lähiajal on Pindi Kinnisvaral plaanis avada esindus ka Venemaal, Peterburis. Kõikidel välisturgudel pakub Pindi oma teenuseid kaubamärgi “Realia” all.

Eestis on Pindi Kinnisvaral kokku 11 esindust, millega Pindi on suurima kontoritevõrguga kinnisvarafirma Eestis. Ettevõttel on kavas lähiajal avada uued esindused veel Haapsalus ja Jõhvis.