Uus teenus töötab firma müügiüksustest täiesti eraldi ning on pühendunud vaid juriidilisele nõustamisele, muuhulgas on võimalik büroo kaudu soetada ka tüüplepingute põhjasid, teatas Pindi Kinnisvara.

Pindi Kinnisvara jurist Margus Sardis lausus, et nõudlus teenuse järgi on raskenenud majanduskeskkonnas oluliselt suurenenud.

„Meie poole pöördub üha rohkem inimesi, kes soovivad meilt osta vaid juriidilist teenust, kuna nad ei oska või julge kellegi muu poole pöörduda,“ sõnas ta. „Eks nende samm on ka loogiline- oleme turul 13 aastat tegutsenud ning tänaseks teenindanud vahendus- ja hindamisteenusega juba üle 80 000 kliendi,“ütles ta.

Sardise sõnul teenindatakse Pindi Kinnisvara vahendusteenusekliente jätkuvalt teenuse raames tasuta. „Tegemist ei ole kindlasti katsega oma klientidelt rohkem raha saada, enamgi veel- juriidiline teenus saab olema turul väga konkurentsivõimelise hinnaga, millele samaväärset vastu leida on äärmiselt keeruline,“ lisas Sardis.

1995. aastal asutatud Pindi Kinnisvara on Eesti suurima kontoritevõrguga kinnisvarabüroo, mis tegutseb Realia kaubamärgi all ka Riias ja Vilniuses. Firma annab tööd ligi 300 inimesele ning värske uuringu kohaselt on Pindi Kinnisvara Eestis kinnisvarafirmade seas tuntuselt teine kaubamärk. Ettevõtte põhitegevusteks on vahendus-, hindamis- ja korrashoiuteenus, kokku on Pindi Kinnisvara müügiportfellis üle 1900 objekti kogumaksumusega 5 miljardit krooni, firma väljastab aastas üle 6000 hindamisakti.