Ettevõtte tehnoloogiadirektorina asub ametisse Kirke Saar ning lisaks on käimas otsing erakliendi ja turundusüksuse direktori ametikohale, teatas Telia.

Saar alustab tehnoloogiadirektori rollis 14. maist. Eelnevalt töötas ta Telias rakendusteenuste osakonna juhina ning omab pikka ja mitmekülgset töökogemust IT valdkonnas erinevatest suurettevõtetest nagu Eesti Energia, Microsoft, Swedbank jt.

Praegune tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste lahkub Teliast käesoleva nädala lõpus. Samuti on 13. mai seisuga Teliast lahkumas juhatuse liige ning erakliendi ja turundusüksuse direktor Piret Mürk-Dubout.

Ettevõte on alustanud otsingut järglase leidmiseks, seniks võtab ameti kohusetäitjana üle Holger Haljand, Telia operaatoräri ja VUNKi juht.

“Mul on hea meel, et Kirke Saar võttis vastu tehnoloogiadirektori ametikoha, kus on fookuses teenuste kvaliteet ja arenduskiirus, mille juures soovime näidata väga häid tulemusi. Samuti oleme aktiivselt otsimas uut erakliendi ja turundusüksuse juhti, kelle väljakutseks saab meile väga olulise kliendisegmendi äristrateegia arendamine ja elluviimine. Tahan tänada nii Tiitu kui Piretit nende pika ja sisuka panuse eest ettevõttesse ning eraldi esile tõsta Pireti ja tema tiimi poolt väga edukalt läbi viidud rebrändingu projekti selle aasta alguses,” lausus Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg.

Telia juhtkonna liikmete hulgas on suvel toimumas veel üks liikumine. 1. juulist alustab finantsdirektori rollis tööd Kadir Kale, kes on varasemalt töötanud erinevates Telia Company gruppi kuuluvates ettevõtetes, viimati Moldova ühe suurima mobiilioperaatori Moldcelli finantsjuhina. Praegu finantsdirektori ametis olev Valev Tõnisson lahkub juuli keskpaigas Teliast, et võtta vastu uued väljakutsed.

“Valev on meie ettevõttes teinud väga head tööd juba 20 aastat, hindan tema panust kõrgelt ning soovin talle uutes väljakutsetes edu. Mul on hea meel, et Kadir meiega liitub ning usun, et tema pikaaegne kogemus ning taust finantsjuhtimise ja –analüüsi valdkonnas lisab palju väärtust,” rääkis Dan Strömberg.