OÜ Kloostri Maja pankrotihaldur Andres Tootsman müüb avalikul suulisel enampakkumisel Tallinnas Pirita linnaosas Kloostri tee 6 asuvat 2785 ruutmeetri suurust ärimaa sihtotstarbega hoonestatud kinnistut.

Maja ruumide kasutamise kohta on sõlmitud kaks tähtajalist üürilepingut – 192 ruutmeetri osas kehtib kuni 28. augustini 2017 üürileping OÜ-ga Gustoso ja sama aasta 1. septembrini kehtib üüreileping Charitaliga opereeriva osaühinguga Riverside Club (ruumide pindala kokku 1940 ruutmeetrit).

Kinnistule on seatud kolm hüpoteeki, neist kaks, 22 ja 19,8 miljonit krooni SEB Eesti Ühispank kasuks ning hüpoteek summas 5 miljonit krooni OÜ Haikson kasuks. Eelnimetatud hüpoteegid kustutakakse enampakkumise õnnestumise korral.

Juunis oli sama kinnistu müügis alghinnaga 22,8 miljonit krooni. Esimsel enampkkumisel oli kinnistu hinnaks aga 21,6 miljonit krooni, kuid pankrotihaldur oli aprillis sunnitud selle pkkumise tühistama, sest mõned ettevõttele antud laenude käendajad ledsid, et küsitud alghind on liialt madal.