Peamiselt investeerisid Cherrysse rasketel aegadel algsed investorid ja juhid. Mõned pidid isegi laenu võtma, et ettevõtmist elus hoida. Üks Cherry kunagisi juhte Allan Martinson ütleb, et neil inimestel on praegu rasked ajad. Firmat enam ei ole. Kõik kaotasid oma raha.

Üks välistest investoritest oli 2015. aasta suvel rahakotirauad paotanud Skype-taustaga tarkvaraarendaja Michael Casey Bevin. Ärilehele antud lühikeses usutluses kinnitas mees, et 2015. aastal presenteerisid Cherry-mehed talle ettevõtet ja see tundus väärt investeerimisidee.

„Tagant järgi võib öelda, et firma ikkagi ei olnud nii heas seisus kui nad ütlesid," ütles mees, kes pani enda sõnul alguses mängu 80 000 eurot, hiljem veel natuke. Tegelikult sai Bevinist peaaegu aastaks ajaks veidi alla 50 protsendiga Cherry suurosanik.

Ärilehe küsimuse peale, kas ta olulise investorina viis end täpsemalt kurssi ka firma finantsseisuga, ütles ta, et oleks pidanud rohkem uurima. 2014. ja 2015. aasta majandustulemuste kohta ei osanud ta midagi kosta. Neist ei tea midagi ka avalikkus ja Cherry võlausaldajad.

„Olen raha kaotamisega leppinud. Halbu investeeringuid tuleb ikka ette," ütles mees kiretult.