Tööportaali CV-Online müüki korraldava Gild Bankersi partneri Tarmo Jüristo sõnul on portaalil praegu üks kindel kosilane, kellega praegu arutatakse ostu-müügilepingu üksikasju.

“Vahepeal on olnud suur suvi, aga välja on valitud üks partner, kellega algavad lepingu üle läbirääkimised. Loodetavasti saab kogu protsess lõpule viidud septembri lõpuks või oktoobri alguseks,” kõneles Jüristo.

Kellega läbirääkimistelaua taha istutakse, jättis Tarmo Jüristo enese teada.

“See on meie jaoks sedavõrd suur asi, et nimesid kahjuks välja öelda ei saa,” lausus ta.  Varem on Jüristo kinnitanud Soome meediakontserni Alma Media huvi CV-Online’i vastu.

Ajakirjanduses on spekuleeritud, et CV Online’i hind võiks ulatuda ligikaudu 300 miljoni kroonini.

“Kui aus olla, siis mina tehingu hinda täna öelda ei oskagi. Avalikkusele tundub summa võib-olla tõesti kõige tähtsama kriteeriumina, aga lepingus on palju olulisi punkte, mille üle kokkuleppe saavutamisest oleneb lõpuks ka hind,” kõneles Jüristo.

Eestis uudisteagentuuri BNS, kinnisvaraportaali City24 ja sõidukite müügikeskkonda Motors24 omava Alma Media kommunikatsioonijuht Rauno Heinonen märkis, et kontsern on endiselt huvitatud laienemisest Baltikumis ja Venemaal. CV Online’i ostuläbirääkimisi Heinonen ei kinnitanud, ent ei lükanud neid ka umber.

1,3 miljonit kasutajat

“Kui meil on midagi pooleli, siis me seda ei kommenteeri,” lausus ta.

Peale Baltikumi tegutseb CV-Online Venemaal ning veel viies Ida-Euroopa riigis. Kokku on portaalil enam kui 1,3 miljonit registreeritud kasutajat. Ettevõtte kogukäive ulatus möödunud aastal 73,5 miljoni kroonini.

CV-Online’i omanikud teatasid portaali müügist tänavu veebruaris. Portaali suurimateks osanikeks on kaks välistaustaga riskikapitalifondi ning Gild Bankers.