Ettevõtte neljanda kvartali käive oli 17,8 miljonit eurot (278,8 miljonit krooni), kasvades aastaga 2,0 miljonit eurot (31,2 miljonit krooni) ehk 12,6% võrra.

Kala- ja kalatooted annavad aasta lõikes endiselt suurima osa ehk 38,5% käibest, sealjuures neljandas kvartalis moodustas see tegevusharu tervelt 52,3% ettevõtte käibest.

Väga positiivseks hindab ettevõtte juhtkond 4.kvartali 7,7%-list käibekasvu ning aasta lõikes saavutatud 1,6%-list käibekasvu võrrelduna 2009. aasta samade perioodidega, kuna 2010.aasta oli kalatoodete tootmiseks ja müügiks nii Balti riikides kui eelkõige peamisel sihtturul, milleks on Soome, erakordsete tingimuste ( kiiresti kasvanud toorkala hind ning põleng Uusikaupunki tehases) tõttu tavapärasest oluliselt keerulisem.

Jäätis on valdkondadest kõige rohkem kasvanud ja annab aastakäibest pisut üle kolmandiku ehk 34,2%, sealjuures 2010. aasta neljandas kvartalis kasvas jäätise käive võrrelduna eelmise aasta sama perioodiga tervelt 88,4% ehk 1,6 miljoni euro (24,4 miljoni krooni) võrra.

Hea tulemuse põhjuseks on ettevõtte hinnangul nii alates eelmise aasta maist konsolideeritava Peterburis asuva Hladokombinat No 1 müügitulemused kui ka aktiivne tegutsemine nii populaarsust võitnud uudistoodetega kui ka aktiivsete müügikampaaniate abil terves Baltikumis.

Kolmas peamine tegevusharu, külmkaup, annab kogukäibest aasta lõikes pisut üle veerandi ehk 25,7% ja on mahtudelt jõudnud 2009. aastaga võrreldavale tasemele.
Külmkauba müügimahud on stabiliseerunud ja erinevalt 2009. aastast, on 2010. aastal neljandas kvartalis võrrelduna kolmanda kvartaliga külmkaupade müügimaht kasvanud. Põhjuseks on aktiivne müügitegevus kogu Baltikumis ning jõulupühade positiivne sesoonne mõju, mis muuhulgas tähendas ka külmutatud linnulihatoodete populaarsuse kasvu, ja seda eriti Eestis.