Osalus osteti ühise investeerimisühingu Skyr OÜ kaudu.

„Selline lugu, et Katre, Silver ja Erik on nüüdsest La Muu osanikud ning nõukogu liikmed. Ambitsioonikuse puudumise üle pole me kunagi kurtnud, aga koos uute osanikega on meil nüüd ka kogemust ja teadmist, kuidas suureks kasvada. Soovime La Muud laiendada ja arendada nii Eestis kui ka Põhjamaades. La Muu visioon on kasvada lähima 3-5 aasta jooksul Põhjamaade suurimaks ökojäätiseks ning meie uute nõukogu liikmete kogemus jäätisevallast ning meie sihtturgudelt on selle plaani elluviimisel vägagi vajalik. Oleme väga põnevil, mis saama hakkab!“ sõnas La Muu asutaja ja tegevjuht Rasmus Rask.

„La Muu sündi jälgisime me väga tähelepanelikult ja üsna suure kadedusega veel siis, kui ise Premiat juhtisime ning vaieldamatult oli tegemist ääretult vahva ning sümpaatse kaubamärgiga, mis vahepealsetel aastatel on teinud läbi suure arengu ning leidnud kindla koha Eesti jäätisesõprade südametes. Otsus liituda La Muuga sündis üsna lihtsalt, sest näeme sel brändil ja ökojäätistel suurt potentsiaali ka Eestist väljaspool ning võimalus aidata sellisele arengule kaasa lihtsalt vaimustas,“ sõnas igapäevaselt Tere ja Farmi piimatööstuseid juhtiv Katre Kõvask. „La Muu arengut jääb vedama ikka Rasmus, meie jätkame oma igapäevatööd Maag Grupi ettevõtetes ning La Muus on meie roll nõustada ja aidata ettevõtte arengule kaasa nõukogu liikmetena,“ lisa ta.

La Muu toodab ja müüb täna 13 erineva maitsega jäätist ning on saavutanud Eesti topsijäätiste segmendis 20%-lise turuosa. Kõige popimad jäätised on meresoola-karamellijäätis ning vegan brownie-jäätis, aastane müügimaht on ligi 100 tonni.

Ettevõtte plaanidesse kuulub lisaks Põhjamaadesse minekule veel ka formaatide laiendamine ehk et lisaks juba tuntud 400g ja 100g topsidele on loota lähiaastatel uudsust ja lisa.

Eesti esimene ökojäätis La Muu jõudis turule 2012. aastal, kui kaks sõpra, Priit Mikelsaar ja Rasmus Rask ühe suurema jäätiseteo ette võtsid. Algusest peale oli selge, et sünnib just ökojäätis, valmistatud Eesti mahetalude toodangust ning just parasjagu rammus ja põnevate maitsetega. Samm-sammult kasvades on La Muu tänaseks jõudnud 800 000 eurose käibeni ning üle 200 müügipunktini, ettevõttes töötab 10 inimest. Avatud on ka La Muu kohvik ning kogu tootmine ja kohvikutamine toimub Kalamajas, Telliskivi Loomelinnakus.