Balti panganduse senine finantsjuht Charlotte Elsnitz määrati täna Balti panganduse uueks juhiks. Oma uues rollis liitub Charlotte ka Swedbanki grupi tippjuhtkonnaga.

Charlotte Elsnitz

„Charlotte’i kogemus ja tugevad juhiomadused teevad temast väga sobiva inimese Balti panganduse juhi rolli ja tervitame teda rõõmuga ka tippjuhtkonna laua taga. Charlotte’i jaoks on oluliseks ülesandeks kindlustada, et meie äritulemused Baltikumis oleksid endiselt tugevad ja samal ajal toimetaks Baltikum kooskõlas Swedbanki strateegiaga. Vajalik on jätkata ka Balti riikide tegevuse edasist joondamist ülejäänud grupiga,“ sõnas Swedbanki grupi juht Birgitte Bonnesen.

Charlotte Elsnitz töötab Swedbanki grupis 2007. aastast ning enne Balti panganduse juhtkonnaga liitumist on ta tegutsenud erinevatel juhtivatel ametikohtadel. Enne pangaga liitumist töötas ta Rootsi finantsinspektsiooni kapitaliüksuse juhina.

"Priit Perens on tänaseks enam kui 10 aastat tegelenud administratiivse juhtimisega ja liigub nüüd taas lähemale igapäevasele äritegevusele. Oma uues ametis hakkab ta tegelema suurettevõtete laenudega kogu Swedbanki grupi tasemel. Tal on pikaajaline kogemus krediidivaldkonnas ja samas on ta kuulunud aastaid Balti panganduse juhtkonda nii Eesti Swedbanki kui Balti panganduse juhina. Nüüd viib ta oma teadmised nii Baltikumist kui laenundusest kogu Swedbanki grupi tasemele," teatas Swedbank.