5. Prints Albert II, Monaco

Vara väärtus: 1 miljard dollarit

Ameerika näitlejanna Grace Kelly ja Prince Rainier III järeltulija oli kunagi tõeline playboy. Tal on väljaspool abielu kaks last. 2011. aastal abiellus ta Lõuna-Aafrika Vabariigi ujuja Charlene Wittstockiga (kes on muide maailma rikkaim printsess). Prints Albert omab kinnisvara nii Monacos kui Pariisis. Tema käes on ka Societe des bains de mer de Monaco, mis on Monaco hasartmängulitsents.

4. Prints Albert von Thurn und Taxis, Saksamaa

Vara väärtus: 2 miljardit dollarit

See Prints Albert on oma pereliini 12. prints. Ta päris oma varanduse, kui sai 2001. aastal 18-aastaseks. Tegemist on poissmehega, kel on majanduse ning teoloogia magistrikraadid Edinburghi ülikoolist. Talle kuulub palju kunstiteoseid, kinnisvara ning tehnoloogiaettevõte. Lisaks on ta üks Euroopa suurimaid metsaomanikke. Ta elab siiani koos perega kodus, milleks on loomulikult loss. Et elu veel vingem oleks, teeb ta kaasa võidusõiduautode sarjas Saksamaal.

3. Prints Hans-Adam II, Lichtenstein

Vara väärtus: 3,5 miljardit dollarit

Lichtensteini prints on ka riigi juht, kellel on pea ainuvõim. Viimasel ajal on ta igapäevase juhtimise üle andnud siiski pojale. Prints Hans-Adam on Euroopa rikkaim prints ning ühtlasi üks jõukamaid riigijuhte maailmas. Tema omanduses on LGT panganduskontsern ning ta näitab oma muljetavaldavat kunstikogu Lichtensteini muuseumis.

2. Prints Azim, Brunei

Vara väärtus: 5 miljardit dollarit

Prints Azimigi tuntakse kui playboyd. Ta on troonipärijate järjekorras kolmas. Prints Azimi teatakse enamasti suurte pidude tõttu, mida ta korraldab. 2009. aasta "Aasta peol" olid kohal nii Sophia Loren, Janet Jackson kui Mariah Carey. Lisaks sellele, et mees pidutseb hullupööra on tal ka teine külg. Ta on filantroop ning Make a Wish Foundationi suur toetaja.

1. Prints Alwaleed bin Talal Alsaud, Saudi Araabia

Vara väärtus: 30 miljardit dollarit

Teda on võrreldud Warren Buffettiga, sest nagu sellel suurärimehel on ka printsil nina väga heade investeeringute peale. Tal on väga vähe sõnaõigust poliitikas, kuid ta on suutnud kokku krahmata tohutu varanduse ning naudib seda täiel rinnal.