Ettevõtte uued nõukogu liikmed on endine Cityconi tegevjuht Petri Olkinuora, Technopolise nõukogu liige Pertti Huuskonen ja Metso Automationi asepresident Sari Aitokallio. Samuti jätkavad tööd senised nõukogu liikmed Emanuele Bozzone, Giuseppe Prevosti ja Renato Lorenzo Bullani, teatas Pro Kapital.

Aktsionäride üldkoosolek kinnitas ettevõtte 2011. aasta majandustulemused ja otsustas mullu teenitud 28,12 miljoni euro suuruse kasumi jätta eelseisvate investeeringute valguses jaotamata.

Pro Kapitali Grupi uued nõukogu liikmed:

Sari Aitokallio, LL.M, sündinud 1960, on Metso Automation Inc. asepresident finants- ja administratiivküsimuste alal.

Metso Automation Inc on osa Metso kontsernist, mis tarnib tehnoloogilisi lahendusi ja teenindab kaevandus-, ehitus-, energia-, kütustesektoreid ning paberi- ja tselluloositööstust. Metso annab tööd ca 30 000 spetsialistile enam kui 50 riigis ja kontserni müügitulu moodustas 2011. aastal 6,6 miljardit eurot.

Eelnevalt töötas Sari Aitokallio finantsjuhina Sponda Plc.-s, mis on NASDAQ OMX Helsingi börsil noteeritud ettevõte, mis rendib ja arendab büroo-, kaubandus-, ja logistikapindu Soomes ja Venemaal. Samuti on ta olnud erinevatel finantsvaldkonna ametikohtadel Valmet Corporation’is ja Metso Corporation’is. Ta on Soome SOS Lastekülade sihtasutuse juhatuse liige.

Pertti Huuskonen, M.Sc (inseneriteadus), MKT, eMBA, sündinud 1956, on Technopolis Plc. nõukogu esimees. Technopolis on NASDAQ OMX Helsingi börsil noteeritud ettevõte, mis on spetsialiseerunud kinnisvarale, büroopindade rendile ja seotud teenustele.

Ta oli Technopolise president ja tegevjuht alates 1985. aastast ja 2008-2011 täiskohaga nõukogu esimees. Praegu on ta investeerimis ja nõustamisettevõtte Lunacon OY tegevjuht, konsultant ja õppejõud Oulu Business Schoolis, Oulu Ülikoolis. Enne Technopolisega liitumist töötas ta enda asutatud Vakote Ltd tegevdirektorina.

Ta on Lap-Ti Invest Oy nõukogu esimees ja meediaettevõtte Kaleva nõukogu liige.

Petri Olkinuora, M. Sc. (ehitusinseneri erialal), MBA, sündinud 1957, töötas ligi üheksa aastat tegevjuhina Citycon Oyj-s, mis on NASDAQ OMX Helsingi börsil noteeritud kaubanduskeskuste arendaja Soomes, Rootsis ja Balti riikides.

Enne Cityconi töötas ta juhatuse esimehena Renor Oy’s ja Tampereen Kiinteistö Invest Oy’s, kus ta tegeles mitmetes Soome linnades kunagistest tööstusmaastikest uute kinnisvaraarenduste käivitamisega.

Praegu juhib ta investeeringuteportfelli Forbia Oy’s, nõustab ettevõtteid ja on mitmete kinnisvaraarenduse ja ehitusega seotud ettevõtete nõukogudes.