Projekt on üks paljudest Procter & Gamble’i emadele ja lastele suunatud algatustest ning kestab esialgsete plaanide kohaselt järgmise aasta aprillini, teatas ettevõte.

Heategevusliku projekti raames saavad mähkmed kõik selleks soovi avaldavad haiglad. Esialgu on projektiga liitunud erahaigla Fertilitas, Pärnu Haigla, MTÜ Rakvere Haigla, Viljandi Haigla, Ida-Virumaa Keskhaigla, MTÜ Võrumaa Haigla, Järvamaa Haigla, Kuressaare Haigla SA, Valga Haigla, Rapla maakonnahaigla, Põlva Haigla, Hiiumaa Haigla, Tartu Naistekliinik ja Narva Haigla.

Fertilitase juhataja doktor Ivo Saarma sõnul on algatus kasulik nii vastsetele emadele kui ka haiglatele: „Meie haiglas sünnib igal aastal pea 500 last. On väga rõõmustav, et tänu Procter & Gamble’i annetusele saame vastsündinute ja nende emade olemise haiglas veelgi mugavamaks teha.“

Procter & Gamble asutati 1837. aastal. Ettevõte tegutseb 110 000 töötajaga 80 riigis. Eestis loodi kohalik esindus 1995. aastal. Procter & Gamble’i tooteportfelli kuulub Eestis ühtekokku ligi 20 kaubamärki, neist tuntuimad on Pantene, Head & Shoulders, Wella, Fairy, Ariel, Blend-A-Med, Pampers, Always, Lenor, Hugo Boss, Lacoste jt.