Messi avalöögi annavad muusikamänedžer Kadri Tali, teadlane Mart Noorma, moedisainer Reet Aus, investor Rain Lõhmus ja start-up ettevõtja Siim Teller. Ajakirjanik Urmas Vaino juhtimisel pannakse kuulajad läbi inspireeriva vestlusringi kaugemale ette vaatama ning oma unistuste poole teadlikult püüdlema.

Rahakompass 2010 peaesinejaks on Soome investeerimisguru ja mitmete, ka eesti keeles ilmunud, investeerimisõpikute autor Seppo Saario. Oma ettekandes „Ära tööta raha teenimiseks, vaid pane raha enda eest tööle“ räägib ta oma kogemustest investorina ja rahvusvahelistest õppetundidest ning eduka investeerimise põhimõtetest.

Börsiettevõtted Arco Vara, Nordecon International, Premia Foods, Tallink Grupp ja Tallinna Vesi pakuvad Pecha Kucha stiilis välkettekandeid teemal "Miks minu ettevõttesse tasub investeerida?“.

Lisaks saab osaleda Express maaklerkoolitusel, teha investeerimispsühholoogia testi, Eesti Pank näitab värskeid Eesti euromünte ning kaasa elada noorteviktoriinile, kus võistleb 18 üliõpilaste ja keskkooli õpilaste meeskonda.

Rahakompass 2010 koostööpartneriteks on Swedbank, SEB Pank, Sampo Pank, LHV Pank ning meediapartneriteks Eesti Ekspress ja Delfi. Üritusel osalevad lisaks Finantsinspektsiooni tarbijaveeb minuraha.ee, Swedbanki Eraisikute Rahaasjade Teabekeskus, Eesti Pank, Rahandusministeerium.