Venemaa riiklikus telekanalis 20-minutilise intervjuu andnud Roldugin lükkas tagasi väite, et on meeletult rikas või et ta peidab raha ja vara, mille tegelik omanik on president Putin.

Ta ei vastanud otseselt küsimusele, mis puudutab 100 miljonit dollarit, mida mees Panama paberite väitel haldab. Küll aga kinnitas kuulus tšellist, et tema „rikkus" on kogutud erinevate annetuste teel rikastelt ärimeestelt. Raha eesmärgiks on osta kalleid muusikainstrumente noortele venemaalastele.

„Muidugi käisin ma ja küsisin annetusi neilt, kellelt vähegi sain," ütles Roldugin, kellele kuulub Peterburgis Muusikamaja.

„Mul on hea meel, et see välja tuli. Mulle ei saa midagi ette heita; kõik on avalik. Jah, ma olen tõesti rikas; olen rikas, sest Venemaal on nii palju talente," lisas ta.

Roldungini vend käis koos Putiniga KGB treeningutel. Ta on Putini vanima tütre ristiisa.

Mitmed Venemaa kultuurieliiti kuuluvad inimesed on Rolduginit toetanud. Viiulimängija Pavel Miljutin näitas 1701. aasta Guarneri viiulit, mis on tema väitel väärt mitu miljonit dollarit ja mille ostis Roldugini fond.

Varem ütles Roldugin, et Panama paberitest välja lekkinud dokumendid on delikaatne teema. Ta ei soovinud seda siis kommenteerida.