Äriliidrite iidolite edetabeli tipp kujunes alljärgnevaks:

1. Winston Churchill
2. Steve Jobs
3. Mahatma Gandhi
4. Nelson Mandela
5. Jack Welch
6. Abraham Lincoln

Lisaks oodatud esikohale Suurbritannias oli legendaarne rahvuslik liider ja inspireeriv kõnemees Churchill enim imetletud ka USA-s (Abraham Lincolni ees), Prantsusmaal (Charles de Gaulle’i ees), Itaalias (Macchiavelli ees), Kanadas, Austraalias, Brasiilias ja Argentiinas. Steve Jobs oli olulisimaks rollimudeliks Hiina (Jack Welchi ja Mao Zedongi ees) ning Kesk- ja Ida-Euroopa äriliidritele.

Margaret Thatcher oli 7. kohaga ainus naine esikümnes ning imetletuim naisliider Angela Merkeli ees. Lisaks oli Thatcher kolme imetletuima liidri seas Suurbritannias, Lõuna-Aafrika Vabariigis ja Lähis-Ida piirkonnas.

60% vastanuist nimetas oma iidolina mõnd II maailmasõja järgse perioodi poliitilist või sõjalist liidrit, populaarsuselt järgnesid äriliidrid, juhid ajaloolisest perioodist ning kaasaja poliitilised liidrid.

Enim imetletud eeskuju osas küsitleti 68 riigi 1437 tippjuhti 2012. aasta lõpus PwC globaalse tippjuhtide uuringu raames. 

PwC aitab organisatsioonidel ja üksikisikutel luua väärtust olulistes valdkondades. Ettevõtete võrgustiku 158 riigi enam kui 180 000 töötajat, neist ligi 125 Eestis, on pühendunud kvaliteetsete lahenduste pakkumisele audiitorteenuste ning maksu-, juriidiliste ja ärikonsultatsioonide alal.