„Rae tehnoparki kerkinud hoone on ligi 15 000 ruutmeetrine ning võimaldab Hilding Anders Baltic’ul suurendada tootmismahtusid ligi 1,4 miljoni madratsikatteni ja 100 000 madratsini aastas,” ütles E.L.L. Kinnisvara tegevdirektor Vahur Kaska.
Üürileping sõlmiti 2007. aasta oktoobris, hoone ehitustööd kestsid 2007. aasta oktoobrist käesoleva aasta augustini.
Hoone projekteerimis-ehitustööde peatöövõtja oli AS Gustaf.

Hilding Anders Baltic kuulub Hilding Anders Gruppi, mis tegutseb 26-s Euroopa riigis ja on suurim vedruvoodite tootja Euroopas.
Alates 2004. aastast müüb Hilding Anders Baltic oma toodangut Baltikumis Sleepwell kaubamärgi all.
Ettevõtte tegevjuht Janek Haua sõnul loob uude tehasesse asumisega Hilding Anders Rae valda 50 uut töökohta, kokku saab uues tehases tööd ligi 250 inimest.
„Uue, suurema tehase vajadus tulenes eelkõige grupisisese nõudluse kasvust, seda nii madratsi katete kui ka madratsite näol,“ ütles Haud.
„Oma roll laienemisel on Sleepwelli toodete ja Bed4U toodete suurenenud müügimahud Baltikumis.“
Ta lisas, et uus tehas võimaldab tootmist võrreldes varasemaga rohkem automatiseerida ning tuua kogu ettevõtte tegevus ühe katuse alla.

E.L.L. Kinnisvara AS on 1997. aastal tegevust alustanud, Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus.
Suurematest objektidest on lähemal ajal valmimas veel kaubandus- ja meelelahutuskeskus Panorama Vilniuses (üüripindala umbes 52 000 m2, valmimistähtaeg sügis 2008) ja 14-korruseline büroohoone Delta Plaza Tallinnas Pärnu mnt 141 (üüripinda ligikaudu 11 500m2), mis valmib on 2008. aasta lõpus.