„Meie jaoks tähendab see tehing palju, vaatleme seda Läti kontektsist laiemalt. See aitab tõsta Ragn-Sellsi kompetentsi kogu regioonis. Julgen väita, et VKB-l on siinse regiooni üks paremaid tehniliste vahendite ja teadmiste pagaseid, mis puudutab ohtlike jäätmete kogumist, suurte mahutiparkide hooldust ja puhastamist ning torustike diagnostikat ja puhastamist," ütles Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rain Vääna.

Ta lisas, et Ragn-Sellsi üks lähiaastate fookuseid on kindlasti positsiooni tugevdamine ohtlike jäätmete käitlemise turul ja VKB omandamine oli üks taktikalistest sammudest selles suunas. „Plaanime turule tuua uuenduslikke, hea kasutajamugavusega teenuseid, mis selle nõuetega, aruandlustega ja keskkonnariskidega koormatud valdkonna muudab kliendi jaoks lihtsaks. Oma teenuste arendamisel oleme erilist tähelepanu pööratud töö-, keskkonna- ja tuleohutusele," lisas Vääna.

VKB Serviss on asutatud 2001 aastal. Ettevõte on keskendunud ohtlike jäätmete kogumisele, reostuste likvideerimisele, mahutite ja torustike dagnostikale, puhastamisele ja hooldusele, peamiselt transiidi, munitsipaal ja  tööstussektoris. Ettevõttes töötab kümme inimest.