Leipalu on ka tulevikus valmis Ragn-Sellsi toetama ja nõustama, kuid oma edaspidistes tegevustes soovib ta leida rohkem aega iseenda ja oma pere tarvis, teatas ettevõte.

„20 aastat tagasi võtsin vastu väljakutse tulla Rootsist värskelt taasiseseisvunud Eestisse See tundus mulle uskumatult põneva väljakutsena. Algsete plaanide järgi pidin Eestis olema vaid mõned aastat, kuid kogu Eesti tormilise arengu tulemusel on sellest tänaseks saanud 20 aastat, mil pisikesest Haapsalus baseeruvast esindusest oleme suutnud kasvada Eesti juhtivaks jäätmekäitlusettevõtteks,“ ütles Leipalu.

„Samas on 20 aastat väga pikk aega ja tahes tahtmata tuleb kord kätte hetk, mil soovid rohkem iseenda ja oma lähedaste peale mõelda ning nende jaoks aega võtta. Kindlasti tahan oma pikaajalisi Eesti ja Rootsi kogemusi kasutada Eesti ettevõtluskeskkonna ja ühiskonna heaks. Samuti olen alati valmis ka Ragn-Sellsi toetama ja nõustama.“

Rein Leipalu senised kohustused jagatakse Ragn-Sells AS-i juhatuse liikmete administratiivjuhi Argo Rannametsa ja ärijuhi Agu Remmelga vahel. Ragn-Sellsi Baltikumi ülese tegevuse koordineerimist jätkab Michael Cederborg.