Ettevõte on Blackstone ja selle tegevjuht on Steve Schwarzman.

Juba selle aasta veebruaris avaldas ettevõte, et maksis mehele tema 2014. aasta teenete eest 690 miljonit dollarit. See on börsifirmade uus rekord. Enne oli see Steve Jobsi käes, kes sai 2000. aastal 578 miljoni eest Apple'i aktsiaid.

Kui minna tehniliseks ja võtta arvesse inflatsiooni, siis sai Jobs toona küll 784 miljoni dollari eest aktsiaid. Ning kui minna veel ajas tagasi, siis sai kahtlase väärtusega võlakirjade kuningas Michael Milken 1,1 miljardit dollarit aastas (toona 550 miljonit).

Goldman Sachsi tegevjuht Lloyd Blankfein sai eelmisel aastal „vaid" 24 miljonit dollarit, mis moodustab Schwarzmani noosist 3,5%. Schwarzman ise ütles selle peale, et nii tema kui Jobsi puhul saab rääkida meestest, kes on ettevõtte ise nullist üles ehitanud, mitte ei ole palgatud selle tegevjuhiks.

Blackstone'i asutajad olid Schwarzman ja tema endine boss Lehman Brothersist, Peter G. Peterson. Täna keskendub ettevõte rahvusvaheliste firmade omandamisele, investeerimispangandusele ja varahaldusele. Ettevõttel on varasid 280 miljardi dollari eest. Firmal on käes väga kasumlikud ajad. Aktsiaturgudel on buum. 6-7 aastat tagasi, kui turud olid madalseisus, läks Blackstone osturallile. Viimase 12 kuu jooksul on firma neid aktsiaid müünud väga korraliku kasumiga.