Cage on üks Hollywoodi suurnimesid. 1996.-2011. aastani teenis ta üle 150 miljoni dollari. Film "Silmapete" (Snake Eyes) tõi talle sisse 16 miljonit, „Kadunud 60 sekundiga" 20 miljonit. Sama palju sai ta ka „Tuulte keel" (Windtalkersi) ja „Rahvuslik aare" (National Treasure) eest.

Tulude kasvades suurenesid ka Cage'i kulutused. 2000-2007 aastal kulutas ta summa, mis paneks ka Brunei sultani punastama. Mõned suuremad neist olid sellised:15 kodu

Nende seas 8 miljoni dollariline loss Inglismaal, mis sai veel miljonitesse ulatuva rahasüsti, et seda ringi ehitada. Seal ei veetnud ta kunagi ühtegi ööd. Teise lossi ostis ta Baierimaale. Lisaks soetas ta kaks mitu miljonit dollarit maksnud häärberit New Orleansi. Bel Airi ostis ta 17,5 miljoni dollari eest palee ning Malibusse 10 miljoni eest rannamaja.

Rhode Islandil oli tal tohutu kodu. Suursugune maja asus ka Las Vegases ning pelgupaik Bahama saartel, täpsemalt Paradiisi saarel.

Erasaar

Eelnevast talle veel ei piisanud. Nii soetas ta 7 miljoniga väikse saarekese Nassau lähedale.

Neli luksusjahti

Oli aeg, kus Cagele kuulus neli luksusjahti. Üks neist 12 suure magamistoaga Sarita-nimeline jaht, mille hind oli umbes 20 miljonit dollarit.

Autod

Loomulikult ei puudunud mehe kollektsioonist ka eksootilised autod. Tippajal oli mehe garaažis üheksa Rolls Royce, üliharuldane, 500 000 dollarit maksev Lamborghini ning miljoni-dollariline Ferrari Enzo. Viimast toodeti vaid 349 tükki. Autosid oli tal veelgi, lisaks aga veel 30 mootorratast.

Mehele kuulus ka 30 miljonit dollarit maksev eralennuk.

Veel

Nicolas Cage'il oli tippajal 50 kallist kunstiteost, juveele, 67-miljoni aastane dinosauruse pealuu ja kaks üliharuldast albiino kuningkobra.

Ehkki mees teenib 40 miljonit dollarit aastas, elas ta üle oma võimete. Hullemaks tegi aga kogu loo see, et Cage ei olnud suur maksude maksmise sõber. 2009. aastaks oli tal maksmata 13 miljoni dollari eest makse. Seda teada saades hakkas mees oma vara kohe müüma. Ta alustas majadest, kuid 2009. aasta ei olnud kinnisvaraturul just parim aasta.

Nicolas Cage on tema õnneks siiani nõutud ja hästi tasutud näitleja. Paraku ei ole mehel samasugust annet rahaasjade osas. Loodetavasti on ta oma isiklikust majanduskriisist midagi õppinud.