Toome teie jaoks välja kolm kõige kallimat hetkel Tallinnas müügil olevat korterit:

1. Tallinna vanalinnas Uuel tänaval asub korter, millel hinnaks 1 550 000 eurot. Kuulutuse järgi on tegemist eripärase ja hea siselahendusega korteriga privaatses majas. Korter on suur - 378 ruutmeetrit ning seal on 4 magamistuba, elutoad, kabinet, suur köök, 3 vannituba ja wc-d ning saun.

Kaminad asuvad nii esimese korruse külaliste vastuvõtutoas kui ka neljanda korruse elutoas. Korter seest värskelt remonditud.

Kuulutuse leiab siit.

2. Hinnalt järgmine korter asub samuti Tallinna vanalinnas, Niguliste tänaval ning selle eest tuleb välja käia 1 500 000 eurot. Korteri pindala on 250 ruutmeetrit.

Korteril kaks sissepääsu ning kuulutuse järgi oleks seda väga hea kasutada näiteks esinduskorterina. Niguliste tänava poole jäävad suur elutuba ning söögituba. Akendest avanevad kaunid vaated Niguliste kirikule ning haljasalale.

Korteris 4 magamistuba (kõik eraldi) ning kaks vannituba. Saun, mullivann ning kõrged laed.

Kuulutuse leiab siit.

3. Hinnalt kolmas korter asub samuti Tallinna vanalinnas ning selle eest tuleks välja käia 1 290 000 eurot. Aia tänaval asuva korteri netopind 159 ruutmeetrit ning lisaks on seal 200-ruutmeetrine terrass.

Korter asub kahel tasapinnal. Neljanda korrusel paikneb väike trepihall. Lisaks on kolm magamistuba, millest 2 on privaatse wc ja vannitoaga. Viiendal korrusel paikneb köök-elutuba, sanruumid ning saun ja kamin.

Kuulutuse leiab siit.