„Ootan huviga seda väljakutset, et anda oma panus riigireformi elluviimisse ja viia riigi äriühingute juhtimine uuele tasemele koos loodava nimetamiskomiteega. Kindlasti on oluline jätkata e-riigihangetele ja e-arvetele üleminekut, tõhustada riigi kui haldusorganisatsiooni tööd ja viia ellu teisi olulisi halduspoliitika valdkonna tegevusi,“ ütles Raigo Uukkivi.

„Raigo valdkondlikud teadmised ning senised kogemused eri asutuste tegevuste konsolideerimisel võimaldavad tal anda tegusa ja tulemusliku panuse halduspoliitika keeruliste väljakutsete lahendamisel,“ kommenteeris kantsler Veiko Tali halduspoliitika asekantsleri kohale määramist.

Uukkivi on töötanud tehnilise järelevalve ameti peadirektorina alates 2008. aastast. Tehnilise järelevalve amet on riiklik regulaator telekommunikatsiooni, tööstusohutuse ja raudteetranspordi valdkondades.

Halduspoliitika asekantsler vastutab riigi haldus-, personali-, riigihangete-, riigiabi- ja riigivarapoliitika kujundamise ning elluviimise eest ministeeriumis.