See on lugu sellest, kuidas sai aeglase ja valulise lõpu üks suur ja üliedukas äridünastia.

Barbara Huttoni vanaisa oli Frank W. Woolsworth, kes lõi kuulsa jaepoodide keti Woolworth's. See oli toona üks esimestest jaekettidest ning nende seas suurim.

Barbara isa oli Franklyn Laws Hutton, ülieduka New Yorki investeerimispanga E.F. Hutton kaasasutaja. Barbara lähisugulaste seast leiab veel kuulsaid ja edukaid inimesi.

Nii Barbara vanaisa kui ka isa olid töönarkomaanid. Isa elas töö nimel ning pettis oma naist tihti.

Barbara oli vaid 6-aastane, kui juhtus traagiline sündmus. Neiu leidis oma ema elutu keha, naine oli teinud enesetapu. Seda on peetud Barbara elus märgiliseks sündmuseks. Selline asi muudaks kõigi meie elusid, kas just aga sel moel nagu Huttonite ainsa tütre oma.

Barbara valis raha laristamise tee. Tema lai elustiil jõudis kiiresti toonase meedia huviorbiiti. 18. sünnipäeva pidas ta  Suure depressiooni ajal ning sellest rääkisid pea kõik - toona tundus see erilise priiskamisena.

21. aastasena oli naise pangaarvel tänapäeva ümber arvestatuna 898 miljonit dollarit. See oli vanaemalt saadud pärandus. Taas sai selgeks vana tõde, et raha ei võrdu õnnega, see võib sind hoopis sügavamale põhja kiskuda. Huttoni elust oli selgelt puudu armastusest. Ta abiellus kokku seitse korda ning meeste peamine soov oli saada ligi naise varandusele. Nad elasidki tema kulul ning lahutusega said nad kõik kena kopika. Naine andis raha vasakule ja paremale, et inimestele meeldida. Seda kasutati muidugi kurjasti ära.

Tal oli kinnisvara, juveele, kunsti ja palju muud. Tema palgal töötas hulk teenijaid ja muid asjamehi. Tööd naine muidugi ei teinud. Meedia kajastas seda kõike hea meelega ning ühel hetkel sai inimestel kõrini.

Woolworth'si poekett kestis edasi ka pärast Barbara vanaisa surma. Ühel hetkel hakkasid inimesed protestima. Nad ei soovinud viia oma raha poeketti, mis toetab selliselt elava naisterahva tegemisi. Ka töötajad hakkasid streikima, nõudes suuremat palka. Ettevõtte allakäigus ei saa süüdistada vaid Barbarat, kuid tema osa selles, et poeket positsioon üha nõrgemaks jäi, on siiski märkimisväärne. Viimane Woolsworth suleti USAs 1997. aastal.

Naine ise leidis tee alkoholi ja narkootikumide juurde. Ta jõi päevas ligi 20 viina ja coca-cola kokteili, lisaks tarvitas erinevaid ravimeid. Üha enam jagas ta raha võõrastele ja tuttavatele. Kui raha otsa sai, hakkas ta müüma oma vara.

Barbara Hutton suri 66 aastaselt ühes Los Angelese hotellis. Tal oli alles vaid 3500 dollarit.

Mis oleks juhtunud, kui Barbara Hutton oleks üles kasvanud teises keskkonnas. Kui teda oleks kasvatanud tema ema. Kui tema jõukust ei oleks nii paljude poolt ära kasutatud.

Tänapäeva elu- ja rahapõletajad peaksid Huttoni lugu hoolega lugema. Ehk on kõigest sellest väljapääs. Huttonite äridünastia sai paraku väga kurva lõpu.