Alates 7. detsembrist hakatakse Eurex CS-i kliente teenindama G4S kaubamärgi alt, teatas G4S Eesti.

G4S Eesti võtab kõikide Eurex CS-i klientidega lähipäevil ühendust, et anda täpsemat infot teenuse osutamise kohta.

G4S Eesti sularahadivisjonis töötab ligi 250 inimest. G4Si teenindada on Eestis üle 700 sularahaautomaadi, enamik pangakontoritest ja üle 450 ettevõtte.

G4S Eesti ja OÜ Eurex CS on ainukesed Eestis sularahaveo ja -töötluse teenust osutavat ettevõtjat. Konkurentsiameti hinnangul oli G4S Eesti turuosa selles valdkonnas juba enne ühinemist ligikaudu 90 protsenti.

G4S Eesti ja Eurex CS'i ühinemise kohta öeldi konkurentsiametist Ärilehele, et esialgsel vaatlusel ei ületa osaliste käibed kriteeriumit, mille alusel koondumine Konkurentsiameti kontrollimisele kuuluks.

Eelmisel aastal tõi Eurex CS-i poolne kaebus G4S Eestile kaasa konkurentsiameti menetluse.

Kaebuses leiti keskse teemana, et G4S reageeris turgu valitseva ettevõtjana Eurex CS turule sisenemisele sellega, et pakkus osale klientidele sularahavedu tavapärasest madalamate hindadega.

Menetlus lõppes sellega, et konkurentsiamet kiitis heaks G4S Eesti poolt võetava kohustuse juurutada alates 2015. aasta 1. jaanuarist sularahaveo teenuse klientidele uued hinnakujunduse põhimõtted, mis laienevad ühetaoliselt kõikidele uutele ja olemasolevatele klientidele, kellele osutatakse sularahaveoteenust standardsetel tingimustel.