Rahumaa sõnul võeti ettevõtte võlakirjaemissioon turu poolt üle ootuste hästi vastu ja pakkumine märgiti üle. „Suurim huvi oli Euroopa ja USA intitutsionaalsete investorite poolt, osalesid ka Rootsi ja teiste Põhjamaade investorid," ütles Indrek Rahumaa.

ELG võlakirjaemissiooni Rootsis viis läbi Pareto Securities AB.

„Võlakirjade väljastamine ja ettevõtte viimine rahvusvahelistele kapitaliturgudele on osa laiemast kasvustrateegiast. Meie eesmärgiks on tõusta maailma pesutööstuse suurima turu, Euroopa, juhtivaks täielikult integreeritud pesugrupiks. Jätkame uute edukate brändide omandamisega ja turuosa kasvatamisega. Usun, et lähiaeg toob selles vallas põnevaid uudised," lausus Rahumaa.

Grupi käive oli 2017. aastal üle 72 miljoni euro.

European Lingerie Group (ELG) on täielikult integreeritud tekstiili- ja pesutööstuse grupp, mis toodab tekstiile ja pitsi kõigile suurematele pesubrändidele Lauma Fabrics nime all ning disainib, toodab ja müüb Conturelle ja Felina nimelisi Saksa premium pesubrände. Grupi konsolideeritud käive ulatub 70 miljoni euro, andes tööd üle 1250 inimesele üle-Euroopa. ELG omab tehaseid Lätis, Ungaris ja Saksamaal, olles esindatud enam kui 5000 müügipunktis 46 riigis üle maailma.