Büroo põhimeeskonna moodustavad partnerid Siim Mägi ja Indrek Veso, kes liituvad Magnussoniga vastavalt advokaadibüroost Glikman & Partnerid ning advokaadibüroost Veso & Partnerid, teatas firma.

Indrek Veso on spetsialiseerunud äriõigusele, vaidluste lahendamisele, maksundusele, M&A-le ja haldusõigusele. Siim Mägi on spetsialiseerunud muuhulgas äriõigusele, kinnisvaraõigusele ja M&A-le.

Magnusson Grupi vanempartneri Per Magnussoni sõnul viib Tallinna kontori avamine ettevõtte regionaalse strateegia järgmisele tasemele.

„Meie plaan on esimese advokaadibüroona olla esindatud kõikides Balti merd ümbritsevates riikides täielikult integreeritud kontoritega, mis pakuvad sujuvat teenindust üle kogu regiooni. Pärast Magnussoni Helsingi ja Malmö kontori avamist vastavalt 2011 märtsis ja 2012 jaanuaris, on laienemine Balti riikidesse büroo Balti mere regiooni strateegia loomulik jätk,“ sõnas Magnusson.

Tema sõnul võimaldab kohalolek Baltimaades Magnussonil paremini kohaldada kvaliteedi- ja klienditeeninduse standardeid regioonis osutatavale teenusele.

„Loodavad kontorid saavad Magnussoni piiriülese kliendihalduse ja -vahenduse oluliseks osaks. Püüame ühiselt rakendada piiriülese ärilise suhtlemise võimalusi, mis puudutavad rohkem kui ühes regiooni riigis tegutsevaid kliente,“ selgitas Per Magnusson.

„Oleme uhked, et saame osaleda tunnustatud rahvusvahelise büroo üksuse käivitamises ja soovime luua Eestis tugeva praktika,“ lisas Magnussoni Tallinna kontori partner Siim Mägi.