Grant Thornton Rimessi spetsialistid omandasid täiendkoolitusel uusi kogemusi ja laiendasid oma kompetentsi nõustamisvaldkonnas, mis võimaldab pakkuda klientidele kiireid ja kvaliteetseid nõustamisteenuse terviklahendusi, teatas Grant Thornton Rimessi.

Viie päevasel konverentsil esinesid teiste spetsialistide hulgas oma ettekannetega ka Grant Thornton International globaalse maksunõustamise juht Ian Evans ja Euroopa, Lähis-Ida ning Aafrika regiooni maksuvaldkonna juht Günter Spielmann.

„Meil on hea meel näha Balti regiooni juhtivat ärinõustamisettevõtet Grant Thornton Rimess Balticut oma organisatsiooni uue liikmena. Liitumise tulemusena on meil nüüd kõrgetasemelise esindatus ja paremad arenguvõimalused ka Balti regioonis,“ kommenteeris liitumist Grant Thornton Internationali globaalse maksunõustamise juht Ian Evans.

21. märtsil toimunud Grant Thornton Rimessi klientidele suunatud maksuseminaril „Globaalne kriis kohalikust perspektiivist vaadatuna, majanduse ja maksudega seotud võimalused“ esinesid Grant Thorntoni Põhjala ja Balti regiooni juhtivad ärinõustajad ja maksueksperdid.

Ärinõustajad ja maksueksperdid jagasid oma teadmisi ja kogemusi erinevatel maksudega seotud teemadel. Grant Thornton Rimess on alati oma klienditeeninduse lisaväärtusena näinud ajakohast täiendkoolitust seminaride korraldamise näol.

Grant Thornton Rimess kliendid jäid teemadevaliku ja maksuekspertide nõuannetega rahule ning andsid enda poolt positiivsed hinnangud.

„Maksuseminar andis põgusa ülevaate lähiriikide maksukeskkonnast ja võimaluse kohtuda meie ettevõttele vajalike Grant Thorntoni tippspetsialistidega nii Balti regioonis kui ka mujal Euroopas,“ kommenteeris Kuusakoski AS finantsjuht Ilmar Viigimäe.

Seminaril käsitletud teemad andsid meeldiva ülevaate naaberturgudest. Praegu meil laienemisplaane ei ole, aga on äärmiselt hea meel teada, et meie audiitor omab kvaliteetset ja asjakohast teavet ning väärtuslikke kontakte naaberturgudel,“ arvas Nordic Hotels Estonia OÜ tegevdirektor ja Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatuse esimees Feliks Mägus.