Käive oli 141,4 miljonit eurot, mis on 0,7 miljonit eurot suurem kui 2011. aastal.

Rakvere Lihakombinaadi kontserni kuulusid eelmisel aastal seakasvataja AS Ekseko, AS Rigas Miesnieks tütarettevõttega AS Jelgavas Galas (osalus 99%) Kombinats ning UAB Klaipedos maisto mesos produktai. Eestist teenib ettevõte 61 protsenti käibest, Lätist 21, Leedust kümme ja muu eksport kaheksa protsenti käibest.

2013. aastal Rigas Miesnieks ning Jelgavas Galas Kombinats ühinesid ning kannavad nime Rigas Miesnieks ning Rakvere Lihakombinaat omab ettevõttes 99,5 protsenti.

Rakvere Lihakombinaadi aktsiad kuuluvad alates eelmise aasta detsembrist täienisti AS-ile Tallegg, kelle omanik on Soome toidukontsern HKScan Oyj.

Ettevõte märgib aastaaruandes, et eelmisel aastal tagas kasumlikkuse käibe kasv, püsikulude range jälgimine ja protsesside optimeerimine. 2012. aastal toimus Rakvere Lihakombinaadi ning Talleggi juhtimisprotsesside integreerimine. Kaotati dubleerivad protsessid kogu kontsernis ja rakendati maatriksjuhtimise põhimõtteid, mis on seotud ka teiste HK Scan struktuuri ettevõtetega väljaspool Balti riike.

Rakvere Lihakombinaat dividende ei maksa.