„Rakvere lihakombinaadi turundus- ja müügitegevus on olnud väga tugev ning Anne Merel on olnud selles suur roll,” ütles HK Baltic Groupi president Olli Antniemi pressiesindaja vahendusel.

„Usun, et Anne suudab Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimehena tuua uusi tuuli mitte ainult Rakveresse, vaid ka Eesti liha- ja toiduainetetöötusesse tervikuna,” lisas Antniemi.

„Anne Mere on vaieldamatult valdkonna spetsialist, ta tunneb hästi toiduainetööstust ja Rakvere lihakombinaati kui Baltimaade suurimat toiduainetetööstusettevõtet ning on ühtlasi heade juhiomadustega,” sõnas Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm.

Anne Mere sõnul on uus amet rollimuutus, mida ta võtab suure vastutustundega.

„Rakvere on inimeste teadvuses kindel märk, mis seostub kvaliteedi, hea maitse, traditsioonide, kuid samas ka uuendustega,” rääkis Anne Mere.

„Minu eesmärk on Rakvere turupositsiooni kindlustada ja kinnistada ning turgu ka juurde võita. Kindlasti jätkame seniseid suundi — panustame värske liha tootmisse ja arendamisse. Rakvere jaoks on oluline ka ekspordi kasvatamine nii teistesse Baltimaadesse kui ka kaugemale,” selgitas Mere oma tulevikuplaane.